"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Thursday, 5 July 2012

IKLAN # TEFAL Warehouse Sale

Huhuhu.... Rasa-rasa ada yang nak top up atau nak buat koleksi periuk belango kek dapo umah masing-masing, JOM borong kat warehouse sales ni. Promotion until 7th July nih. 

Up to 70% tuuuuuu.....

Anyway, the promo not just periok belango, but oso ada electrical appliances and other kitchenwares.... Not just TEFAL but oso ada few other brands. Bagi saya yang kurang berkemampuan ni, so yang mahal-mahal yang kadang-kadang tak mampu nak beli ngan duit gaji kita yg ciputmiput ni SO time ni la waktu yang sesuai nak berbelanja.

Ekceli, sales ni kat bawah opis jer; so, apalagi, lunch time tadi dah gi menjengah, so hari ni balik umah, mintak approval dari bapaknye dan tomolo bole borong sebuah dua buah mau pun tiga buah kuali non-stick Tefal. Huhu ai loike!


So apa lagi, kemon kemon all the housewives ( tak housewives pon bole), kita tambah koleksi periok belango kek dapo kito!



2 comments:

faraherda. razalan said...

Halamak! Ini sgt syok! Tp bulan ni takde budget utk kuali periuk belanga bagai. Uwaaa!

my name is lily said...

Syok kan kan kan.... Tapi bile tgk budget mmg tak syok dah.... Huuuu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails