"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Thursday, 6 January 2011

Sekapur sireh, seulas pinang......

Anak anda sebaya dengan my Jasmin?
Anak anda minum susu?
Nak join contest?
Nak tahu dan tambah pengetahuan untuk anak-anak, join activities, nak bagi best nutrition dan best tips menjaga anak-anak macam Jasmin?
Kelik sini....
 
and some more boleh joint Friso Flaunt it! Contest....

Terima kasih kat my opismate sebab recommend saya untuk join sekali dalam contest ni. Please kelik sini untuk join contest and vote untuk saya sekali. Hadiah memang sangat hebat dan lumayan....

Jom ramai-ramai kelik vote untuk saya dan Jasmin
saya dah vote, anda bila lagi? woot!woot!

Sorry Jasmin, Ibu dah over enteprem la pulak.... Tak tau macamana nak adjust nak nampakkan muka Jasmin....

p.s. hurmmm.. thinking of giving  my new baby this FRISO brand milk.... harga pun ekonomi berbanding dengan susu yang Jasmin minum dolu-dolu....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails