"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Tuesday, 22 March 2011

My sacred month.......

Papepon,
kita nyanyi dulu....

Happy birthday to me!
Happy birthday to me!
Happy birthday to me,me,me,me,me,me,me!
Happy birthday to me!
*my 27th birthday song

Gambar credit to my Anak buah, Azyan
Okay, I'm 27 dis year, tade nak selindung apa-apa, still the same me but always with a new vision and mission to achieve year by year. Alhamdulillah, i reach the number tapi hati masih mudeeeeee, cinta masih berbungeeeee and anak pun dah nak dueeeeee.... heeeee!

Tak hebat mana rasanya pon celebration for this year and I always want it to be simple (rasanya every year pon sama), no flower also for this year, just a simple birthday wish early this morning from hubs and a sweet memory of Kuching vacay last weekend. Spending time and having great moment together on my best-day with the love ones is the precious gift ever.

And some more, hubby treat us steamboat dinner at PDGCC hari tu pun dah kira okay. Kira makan kat hotel lah tu and advance birthday dinner-treat lah tu. Nak makan hotel mahal-mahal tak mampu, so kakak ipar dah offer steamboat dinner at PDGCC, so we grab la offer tu. Actually. it's a school holiday promotion and my in-law is so baik hati to booked two table for her family. With RM20, we get to eat as much as we like and siap menang lucky draw lagi, 2 room with one nite stay at PDGCC. So, next plan of cos lah the in-laws family akan datang kembali memeriahkan PDGCC nanti. Aaawww, tak sabar!

Steamboat at PDGCC
Yi Saaaaaannnngggg! hehe! Jom masak-masak dulu!
Haaaaa...... jangan main-main, baru 3 tahun dah pandai guna chopstick! *Damia
Toddler Batch; Tiga Dara Pingitan. L-R: Damia, Jasmin & Aisya Sofea

Alhamdulillah, rezeki dari Tuhan tak pernah putus-putus dan Tuhan merestui dan mempermudahkan segala urusan saya. Rasanya tanpa hasil usaha dan berkat doa dari diri sendiri dan orang-orang keliling tak mungkin saya akan teruskan semangat perjalanan saya ini. Saya redha dengan qada' dan qadar Tuhan dan saya anggap apa jua yang datang dihadapan baik ataupun buruk, semuanya adalah ketentuan Tuhan dan sentiasa terlindung hikmah disebaliknya.

".......masa lalu adalah kelmarin yang telah mati, masa depan adalah esok yang belum lahir tetapi selamatkanlah hari ini yang masih hidup........"



Regards,
Lily abd Ghafar


P.s.
Me at 6months preggy at 27 years old....Well, i guess my hub's bump is much bigger than mine! O.o

2 comments:

gedek! said...

Wheeee....

Memang saya sangat suka 'that glowing thing' kat muka orang ngandung...

lily nampak comel sangat!

serious!

lily abd ghafar said...

haha!

speechless! speechless!

anyway thanx lorrhhh!

p.s. special request for smiling entry on the 26th boley kah? hehe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails