"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Monday, 5 April 2010

Escapade to Genting!

I just got time to update my holiday activities last week.Wooohhoooooo, our family vacation again! Planned to go here for about 2 months ago and finally we are here enjoying our memorable moment with the kids. Staying at First World Hotel (thank god we got joining room) for two days one night. Big Thanks to ET & Family for the free entrance ticket for Genting outdoor park (which actually they got it from Berita Harian) and thanks also for belanja us the hotel room. (shooooo nice of you!)

View From inside my Sky Way cable car! 
Sangat gayat wooo!

 
Rombongan Mak ET yang kecoh giler tak sabar2 nak naik cable car....
(Tetapi dimanakah Mak ET?)


Muka2 konon berani nak naik cable car. 
Jasmin maintain rileks je!

 
Muka2 steady bila dah in the middle of the sky way....

 
 Jalan2 with Jasmin.... owh I missed that moment again!
(Bapak? First wife house! Don't ask! Teeeetttt!!!)

At the Entrance Genting Outdoor Park

  Semua teruja bila dah masuk Outdoor Park (especially yang baju belang tu!)

 
 Jasmin yang sangat teruja dengan aeroplane ride.... wiiiiuuuuu......
(menjerit2 tak sabar nak naik ride yang dia boleh naik aje lah... adeh penat!)

Menunggu turn nak naik slow-motion-red-caterpillar (slow giler!)
(penuh semangat mereka2 ini! cayalah!)
 
 
Kan saya dah kata yang baju belang ni memang sangat teruja. 
(Anak dia kat belakang dia tu rilek jer....hahaha!) 
Sama juga yang tunjuk tanda keamaan tuh.... sukeeeeenye!
Jasmin kat belakang tu dah buat muka boring! 
(Memang kita berdua je yang faham kenapa...)

Jangan tak percaya bila saya kata my Mommy pon naik this Dragon Roller Coaster!
Phiiieeeeewwww!
 
Just Me & You!



P/S: Bila kita tengah gembira & suka-suka, buat apa kita nak ingat benda2 yang sedih & pedih. Kalau dugaan/ masalah datang melanda, menangis air mata darah sekali pun, takkan dapat selesaikan masalah kita, so biar saya cari jalan hiburkan hati saya sendiri. Saya teringin nak lihat hati saya menari-nari lagi tetapi akankah? **Emotional statement dari seorang Ibu yang terluka~~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails