"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Monday, 30 August 2010

Yeay! Jasmin is officially 2 !

Yeay and yeay and yeay again!

Happy Merdeka 53rd ya'ols!
Anyway bukan nak cerita tentang Merdeka, just wanted to update Jasmin's birthday party on 7th August 2010 which I lambat nak update as for y'all know what happen lately.

FYI, on that day, Jasmin was not feeling well sebab tiba-tiba aje demam. Temperature dia masa petang tu tinggi juga but Thank God sebab bukan Jasmin  yang admitted ward.


However, the party is still on eventhough birthday girl tak berapa nak sihat.....

Terima kasih banyak-banyak kepada yang membantu dan sponsor makanan dan memberi hadiah dan kepada yang sudi datang dan memeriahkan birthday party Jasmin.

Tak nak bercerita panjang lebar, so layanzz all the pictures!

Orang deman beralih tahun... melepek!


".....Tiada sorang pon yang dapat menceriakan hari saya! Huh....!"

Jasmin's Birthday Cake by  Pink Oven Cakes & Cookies
Thanks a lot Kak Maji for such a creative beautiful nice yummylicious birthday cake!
We love it so much!

One of the figure of Upin & Ipin!

Chocolate Birthday Cake from Nenek
Thanks Nenek!

Cute!
Upin & Ipin Edible Image Cupcakes sponsored by Along


 Commercial Break jap!
Drama 1

Drama 2

Yummy-yummy fooodddssss! 


Checking on foods!


Goodies Bag for kawan-kawan


Cubaan untuk meng-HAPPY-kan Jasmin oleh Damia....


Monyok giler!


Epi yu yu!


** Nak potong cake pun sempat menguap lagi....


Thanks to anak-anak jiran yang sudi datang makan free!



Bila demam, belon yang selama ini menjadi dambaan hati pun dah jadi tak menarik!



Bukak present time!


Akhirnya.... saya tergolek jua....





P.S. Doa ibu dan abah selalu supaya Jasmin membesar sihat, selamat, bahagia, ceria, bijak, cergas, cerdas, pintar, dengar kata, berbudi bahasa, berakhlak mulia dan akan menyayangi ibu dan abah selalu. Amin.

4 comments:

o kambeng hitam o said...

seronoknye lahai jd jasmin mcm ni! :)

lily abd ghafar said...

Memang seronok sangat jadi Jasmin...

Tapi apabila jadi IBU Jasmin, Tuhan aje yang tahu "keseronokannya"...

Huhu!

Anyway, welcome to my blog!

gedek! said...

Hi... Perasan tak? Muka Jazz tu baaaaannyyyyaaakk muka you dari muka mr hasben...?

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin, ya?

lily abd ghafar said...

ye, muke potostet, tidak dinafikan lagi...

selamat hari raya juge....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails