"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Thursday, 2 June 2011

Huuuuuu.....I am counting the days......

Okay, I am now on my last of trimester, final month of pregnancy, almost 36months and it's getting much more scarier compare to Jasmin last time.

Okay, im on leave today, resting at home, it was all because yesterday while i was on my retail teraphy for my baby stuff, suddenly perut cramp sgt-sgt. So today just lying on bed and doing some house chores and preparing my baby's room and washing some baby's cloth and starting Jasmin's toilet training (sigh! not exactly a rehat actually cos still need to do load of things before I start my two month maternity leave)


So far Alhamdulillah, Jasmin is doing fine for her toilet training and right now enjoying her time watching the BabyTV cartoons. Only one time je wee-wee kat dalam seluar tadi but second time she told that dia nak kencing and rushed ibu and jasmin to the toilet. I just let her pakai her seluar "katok" je for today so that hubs will not complain coz byk sgt baju yang nak di basuh (oh, he is such a great helper!) And just now just finish helping Jasmin wee-wee kat toilet, dah second time and she's doing fine! Hooray!

And back to my cramping perut which happened since yesterday, my mom ask me to see mak bidan so at least mak bidan boleh betulkan perut sikit-sikit. Actually nurse dah pesan hari tu, no mak bidan tapi I dah tahan sakit sangat, back pain, cramp perut, baby stretching and kicking macam terselit. Ohh, byknye ragam baby kali ni.

And actually my baby now is on breech, tranverse lie position. So the baby actually dah sengkak my tulang rusuk and when he kick my tulang rusuk, fuuuuhhhh, Tuhan je yang tahu sakitnya macam mana. I do feel sikit-sikit contraction macam dah nak bersalin tapi tak kuat sangat. Tapi the pain still buat I menderita..... Ouuchh!


My baby position right now buat I tak tentu arah, worry sgt-sgt cos takut I need to go for a c-sect. Oh, peliiisssss, minta jauhkan lah semua itu, let it be normal... I'm praying hard since last two weeks bila dapat tahu baby breech, tapi ketentuan Tuhan kita tak tahu...


Hope everything will be okay bila time dah sampai nanti. And hope the GH doc and nurses semuanya akan baik-baik treat me nanti. *wink*wink*


And now Jasmin knows how to love the new baby "Ally". She love the baby very much, every morning when we sampai nenek house, Jasmin will kiss the baby first. Such a caring kakak and so penyayang pulak, hope she can do the same to her new baby brother soon. Amin.




P.S. Selamat menempuh bulan Rejab, bulan yang penuh keberkatan.




Allah berfirman, ”Sesungguhnya bilangan bulan pada sisi Allah adalah dua belas bulan, dalam ketetapan Allah di waktu Dia menciptakan langit dan bumi, di antaranya empat bulan haram. Itulah agama yang lurus, maka janganlah kamu menganiaya diri kamu dalam bulan yang empat itu, dan perangilah kaum musyrikin itu semuanya sebagaimana merekapun memerangi kamu semuanya, dan ketahuilah bahwasanya Allah beserta orang-orang yang bertakwa.” (QS At-Taubah: 36)

4 comments:

Anonymous said...

wee wee dah,,,poo poo camna lak,,,hahahaha
wah sayangnya kat ally,,,so ask her to be better sister ya,,,amin

gedek! said...

Hospital kerajaan sekarang semuanya bagos-bagos...

No komplain...!

lily abd ghafar said...

along:

skang ni prektiskan die poo-poo pagi pagi before gi rumah nenek, kalu tak mmg kat seluarlah. Tetiba keluar dari celah katil, "ibuuuuu.... adik ber*k..."

lily abd ghafar said...

mr MgM:

tak pernah experience any medical treatment before dis kat HTJ, so dats y ada sikit nerbes... wuuu~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails