"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Wednesday, 11 September 2013

The City #2 Saturday Midnite traffic in KL

Last Saturday Lyraz family memang tak ada kerja, memang dah tak ada hala tujuan lain, so we'ols heading to KL city. 

Planning utama, nak dinner di kedai akak kat taman sentosa lepas tu macam dah tak tau lagi nak ke mana, razi cakap jom kita bawak Adam gi tengok building KLCC.

Nasib Adam dah recharge sebab petang tu dia dah tido. Jasmin macam biasa, belum pon sampai tempat tujuan, dia dah selamat tido. Orked pun sangat baik, tidur all the way from home sampai la dah balik rumah. :)
 
Dah tengah malam pon jalan raya tengah bandaraya KL ni still congested dengan pelbagai kenderaan. Diorang ni tak reti tido ke? Menyesal pulak masuk bandar sebab sangkut kat traffic jammed almost satu jam. Dang!

Sebelum balik, berhenti tepi jalan sekejap sebab nak amik view KLCC ni dan tunjuk Adam building KLCC yang tinggi mencucuk langit ni. Memang nampak sangat tak ada kerja! Hehe.


The city that never sleeps, Kuala Lumpur.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails