"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Wednesday, 1 December 2010

.....when i'm starting gaining a kilo's by kilo's......

Okay, i am now officially 2 month known as preggie-mom and P.S. i am "successfully" gaining my weight too!  

It is quite different when i got pregnant for my first baby as i keep on reducing weight but now it's going vice versa.

So, please don't be suprise kalau in another 3 or 4 months forward, ibu Jasmin will be turn out nampak macam ballon or something. Blame it on the baby's okay, as i'm eating for two now!

Actually, lately, mood nak ber-belog tu dah tak berapa nak ada sangat. Tak tau apa yang nak disenaraipendekkan di sini. Nak hapdet pasal Jasmin, sejak dua menjak ni macam tu je la dia. Oh, Jasmin demam serta muntah muntah dua tiga hari ni (Jasmin yang mabuk-kah? hehe!)

Anyway, memang-lah ter-U-ja sekarang ni kerana good news "itew" but the "sickness" (tak berapa madness lagi) buat semua benda jadi dull and boring and et cetera.... 

Jasmin: o' my gucci! i'm a big sista' now!






p.s. aaaaannndddd Jasmin has become a bit cranky lately... huh! pembawakan..... pembawakan.....

3 comments:

gedek! said...

"successfully" gaining my weight? Hahaha! Orang ngandung always cantik to me.....

Wey, cantik la gambar U & Jazz ni...

laila said...

jasmin goin tO be sista...congratulatiOnssss...ngeeee...

lily abd ghafar said...

mr mGm:
hurm.... my hubby pon always ckp benda yang sama... pelik lah... sama-kah semua laki-laki?

tenkiu... tapi pic kat belog u kalo ada style mcm jasmin tu mungkin lagi menarik!

k laila:
heeeee..... thanks..... jom kita meramaikan anak buah IRCON....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails