"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Sunday, 28 August 2011

Jasmin 3rd Birthday & Family Iftar


Uh-oh! Just received pictures from my sister yesterday so Before I'm off to Kampung today, need to hapdet some of the pictures of Jasmin's family on her birthday celebration and also family Iftar on the 6th August 2011. All the siblings ada sekali for this family Iftar except for Akak and abg Eddy yang hanya mengirimkan anak-anaknya sahaja. Ekceli cerita memang dah agak basi jugak sebab dah nak habis Ramadhan baru terhegeh-hegeh nak apdet itew dan iniew.

Sigh~~
Okay,this year, Jasmin celebrate her birthday together dengan family Iftar dengan the whole family myside. Biasalah, fasting month, so ambil kesempatan time break-fasting untuk celebrate Jasmin's birthday. We booked PDGCC since my kaklong-in-law ada buat promotion kat situ. Not to expensive but they provide good food and great service, tempat pun tak formal sangat, memang sangat sesuai to bring along kanak-kanak yang time tu ada dekat sepuluh orang. Our table kat belah outdoor, so memang sesuai sangat lah untuk kanak-kanak ni nak ber-birthday-party-la-sangat!

Jasmin yang sangat teruja dengan kek Cibin-nya....



Jasmin 3rd Birthday Cake (peminat tegar Mr Bean, so theme kena ikot kehendak selera Birthday Girl)
Thanks to Along sebab sudi sponsor the yummmmyyylicious chocolate cake!) Nak order cake cenggini? Cekelik
HERE



Birthday Girl teruja potong cake *lilin tak ada, tertinggal kat umah....



Opah so sporting to joined us!



Mommy, Babah & Abg Zul

Mak budak potong cake!



Happy Birthday Jasmin! Lurrvee, Baby "Giant" *ngehehehe!
Baby Alia is grown up super-fast! She is 4 months older than Adam tapi sedang membesar bagai juara dan dah macam 6month baby. Officially bakal menjadi pembuli Adam suatu hari nanti! Aiyok!



Happy Birthday Jasmin! Luv, Irfan.

Happy Birthday Jasmin! Luv, Hafiy

Okay, that's all for Jasmin's birthday hapdet. Hoping that Jasmin will grown up menjadi seorang yang terbaik untuk ibu dan abah. Ibu dan abah sentiasa doakan kejayaan Jasmin. We love you so much Jasmin!


P/s: Jasmin is celebrating Hari Raya dengan gembira sekali dengan siku calar balar akibat terjatuh petang semalam. Tahniah!

3 comments:

gedek! said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, lily

(baju jazz tu cute! U pilih?)

lily abd ghafar said...

thanx... same to u...

kalau nak tau, baju tu sebaya dengan umur i sekarang ni, my aunty bagi dia..

lily abd ghafar said...

thanx... same to u...

kalau nak tau, baju tu sebaya dengan umur i sekarang ni, my aunty bagi dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails