"A GOOD WORD IS BETTER THAN SILENCE AND SILENCE IS BETTER THAN USELESS TALK"

About Me

My photo
Seremban, Malaysia
A life I live is a story, what's done is done. Where it goes from here is totally up to me. I write my own ending.

Monday, 26 July 2010

My Blog Anniversary !!!

Yiiipppiiieeee !!!!!


My Blog has turned ONE 
this JULY since  my first post  on the July 3rd 2009

Alhamdulillah and truly grateful


May Allah Bless my journal on my journey always......





 
Dari merangkak saya bertatih.....



p.s. and the super-double anniversary is also about to come....... weeeehoooo!!!

2 comments:

gedek! said...

Wheeeee! Setahon dah??! Tahniah! I ingat, dulu belog ni 'basic' je... Sekarang.... macam macam ada!

Kadang2 I pon heran juga kenapa I keep on singgah belog ni...

Number 1: Sebab suka tengok 'Jazz' membesar! Sekali sekala, ada je cerita / gambar pasal 'Jazz'

Number 2: Penulis belog ni kelakar! (walau pon dia pernah claim dia tak paindai menulis!) But tulisan dia selalu diselitkan humor! Hehehe!

Teroskan belog, babe!

lily abd ghafar said...

TERIMA KASIH BYK2 FOR UR SUPPORT!!!

Ye, dari tak ada apa-apa** at least ada something and trying hard not to merapu-merepek each time i update my entry. Thanx for noticing it.

**Tak sehebat dan seglemer belog u!

Anyway, my writing actually untuk future reading Jasmin. To tell her how life is all about. (Her IBUs life to be specific....)

Anyway, thanx 4 ur wish and maybe u can get award for pelawat-belog-tegar utk belog I...hehe!

Cheerio Bro!

p.s. U know what, "Jazz"min tu my mak-in-law je panggil die camtu sbb dia tak boley pronounce "Jasmin"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails